Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Solitude

Sea of Solitude utforsker ensomhet i 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Electronic Arts kunngjorde at de ønsket å hjelpe små utviklerstudio med EA Original-programmet sitt viste de oss klipp fra spill som Unravel, Fe, A Way Out og Sea of Solitude. De tre første har vi allerede fått mulighet til å spille, og nå vet vi også litt mer om tyske Jo-Mei Games' prosjekt.

EA Play-konferansen ga oss nemlig ikke bare mer informasjon om spill med enorme budsjetter, men også en ny trailer fra Sea of Solitude. Her får vi se hvordan Kay har blitt så ensom at hun nærmest har blitt til et monster, og at hun derfor reiser rundt med båten sin for å finne ut hvorfor dette skjedde og hvordan hun kan fikse det. På denne ferden vil hun møte på fiendtlige skapninger som virkelig har blitt overtatt helt av ensomheten. Utviklerne sier uansett at disse ikke er de største farene i spillet, men at hun vil møte på noe mye skumlere når Sea of Solitude lanseres i starten av 2019.

HQ
Sea of Solitude

Relaterte tekster

0
Sea of SolitudeScore

Sea of Solitude

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje utforsket både hav og land i Sea of Solitude, og møtte på noen interessante monstre. Lever spillet opp til forventningene?

0
Sea of Solitude slippes i juli

Sea of Solitude slippes i juli

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Electronic Arts forbindes i hovedsak med storspill som FIFA, Battlefield, Star Wars og lignende, så de tok mange på sengen da EA Originals-prosjektet startet opp med...

3
EA annonserer Sea of Solitude

EA annonserer Sea of Solitude

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I juni annonsert EA deres EA Originals-program, der Zoink Games sitt Fe var det første spillet på listen. Nå har selskapet lagt til et nytt spill på listen, og det er Sea...Loading next content