Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves byr på nytt eventyr i Herald of the Flames

Stopp lojalistene fra å gjenopplive den onde Captain Flameheart senere i oktober i en ny Sea of ​​​​Thieves-kampanje.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rare har endelig gått ut med når det neste eventyret i Sea of Thieves begynner, og har også gitt et glimt av hva det tilbyr. Etter tidligere kampanjer sentrert rundt den onde Captain Flameheart (som spillerne beseiret for en stund siden), vil den nye historien Herald of the Flame la våre digitale pirater møte lojalistene til den beseirede kapteinen som nå prøver å gjenopplive ham.

I en pressemelding avsløres det at piratene vil jakte på Stitcher Jim, en skurk som har vært savnet siden slutten av Heart of Fire Tall Tale. Det er tilsynelatende opp til oss pirater å avgjøre hvor Jims lojalitet ligger før vi står overfor det som beskrives som en "uunngåelig konfrontasjon" mellom Flamehearts lojalister og Pirate Lords allierte.

I den filmatiske traileren nedenfor presenteres historien mer detaljert, og 27. oktober er premieredatoen.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?Loading next content