Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves lar oss lage skattejakter og bruke fyrverkeri i desember

I tillegg til kanoner på robåter, mer Pirates of the Caribbean-snadder, nye melodier å spille og veldig mye mer, så Season 5 blir veldig bra når den starten på torsdag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for å ikke ha laget et online-fokusert spill før må det være lov å si at Rare har gjort en enestående jobb med Sea of Thieves etter lanseringen i 2018, noe den kommende sesongen blir et prakteksempel på.

Etter en stund med hinting har britene endelig offentliggjort en video hvor de viser og forteller mer om nesten alt som kommer i femte sesong av Sea of Thieves den 2. desember, og det virker som om vi får veldig mye kult. For eksempel blir det mulig å grave ned egne skatter. Å gjøre dette gir oss et eget skattekart slik at kisten ikke glemmes eller for å dele med andre. Om man velger å gjøre sistnevnte vil du belønnes med en god del snadder om noen finner kisten og leverer den oppgradsgiveren.

Da passer det jo veldig godt at man kan feire med å skyte opp fyrverkeri av ulike slag som bare kan se pene ut, lyse opp omgivelsene, varsle om farer og mer. Mens du beskuer det som skjer på himmelen blir det endelig også mulig å sitte. Deretter kan du sove for å få tilbake litt helse.

Topp det hele med muligheten til å ha private samtaler ved å snu roperten feil vei, bruke kanoner på robåter, rotter på skipene, en rekke nye melodier å spille, en drøss med kosmetiske ting (deriblant mer basert på Pirates of the Caribbean), at munnen til figurene våre nå beveger seg når de snakker og utrolig mye mer, så er det ingen tvil om at veldig mange vil tilbringe julen i Sea of Thieves.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content