Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves oppsummerer ditt pirateventyr

Finn ut hvor mange ganger du spydd, svidd middagen din og mye mer nå som nok et år med piratsimulatoren snart er overstått.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er under tre uker til nyttårsaften, og det betyr at det er den tiden på året der spillselskapene lanserer såkalte årsoversikter. Rare ser ut til å være en av de første store utviklerne som gjorde dette i 2022, og nå kan du få en oppsummering av ditt eventyr i Sea of Thieves.

Tjenesten byr på mange statistikker, blant annet over hvor langt du har seilt, men også ting som dine favorittviser, hvor mye gull du har samlet, hvor mange ganger du har spydd og dine kokkeferdigheter. Surf over hit for å få din oppsummering.

Sea of Thieves er sannsynligvis Rares største suksess hittil. Allerede i juni avslørte de at over 30 millioner spillere har seilt på Rares digitale hav mens de har gjort all slags ugagn, og det er et tall som selvfølgelig har steget siden den gang.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?Loading next content