Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Sean Penn har en stemme i Angry Birds Movie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Angry Birds Movie, som naturligvis er basert på spillet Angry Birds, har fått gode forsterkninger på stemmeskuespillerfronten. Det er selveste Sean Penn (Mystic River, Milk) som har blitt en del av gjengen, og han skal spille Terence.

I motsetning til de andre fuglene har ikke Terence noen skikkelige replikker, for det går mest i grynting. Derfor har det også vært mulig å hente inn Penn såpass sent i produksjonen til filmen som tross alt har premiere 20. mai.

I tillegg til Sean Penn finner vi også kjente navn som Jason Sudeikis, Danny McBride, Maya Rudolph, Bill Hader, Hannibal Buress og Peter Dinklage blant skuespillerne.

HQ

Takk, <a href=http://www.avclub.com/article/sean-penn-grunt-his-way-through-angry-birds-movie-234941">AV Club</a>.

Angry Birds

Relaterte tekster

Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content