Norsk
Gamereactor
lifestyle

Sebastian Vettel skal kjøre klassiske Formel 1-biler med bærekraftig drivstoff på årets Goodwood Festival of Speed

Den fire ganger mesteren vil være tilbake i førersetet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Sebastian Vettel ikke sitter bak rattet i en Formel 1-bil i år, etter at han trakk seg tilbake på slutten av sesongen, vil den firedobbelte mesteren ta med seg et par klassiske F1-biler som han eier til det årlige Goodwood Festival of Speed i år. Men Vettel vil ikke bare kjøre disse bilene, han vil også bruke dem som et eksempel på hva miljøvennlig drivstoff kan gjøre i denne moderne motorsporten, ettersom han utelukkende vil kjøre på bærekraftig drivstoff.

Som nevnt i et blogginnlegg vil Vettel ta med seg Nigel Mansells Williams FW14B og Aryton Sennas McLaren MP4/8 til festivalen, og kjøre begge på bærekraftig drivstoff. Det er ikke kjent hvilke drivstoff han vil bruke, men de skal være langt bedre for miljøet enn det som brukes i motorsport andre steder i verden.

"Det er flott å komme tilbake til Goodwood etter alle disse årene. Jeg gleder meg til å sette meg bak rattet i noen av mine mest minneverdige biler, som vil kjøre på bærekraftig drivstoff i løpet av helgen," sa Vettel. "Jeg er en lidenskapelig racerkjører, og det er viktig for meg at vi fortsetter å nyte å kjøre ikoniske racerbiler i dag og i fremtiden, men at vi gjør det på en ansvarlig måte."

Årets Festival of Speed arrangeres mellom 13. og 16. juli, og Vettel deltar kun i helgene.

Dette er en annonse:
Sebastian Vettel skal kjøre klassiske Formel 1-biler med bærekraftig drivstoff på årets Goodwood Festival of Speed
Goodwood
Goodwood


Loading next content