Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Forces

Sega er fornøyd med hvor mye Sonic Forces har solgt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på hvordan spillet ble mottatt av anmeldere, var det forventet at kvartalsrapporten til Sega kom til å vise at Sonic Forces hadde gjort det ganske dårlig siden lansering. Men spillet har faktisk gjort det ganske bra og har, sammen med fysiske salg av andre spill, gjort at spillavdelingen til Sega igjen er lønnsom.

Ifølge rapporten gjorde Sonic Forces, Yakuza Kiwami 2 og Football Manager 2018 alle det veldig bra. De solgte nemlig 14,3 millioner eksemplarer i butikk, en økning på 76% dette kvartalet, til tross for at de ga ut færre spill. Og det er i hovedsak Vesten som står for all økningen (salg i Japan minsket med 39%), med litt drahjelp fra Total War: Warhammer II.

Fysiske utgivelser veide dermed opp for dårligere inntekter fra DLCer og arkadespill. Resultatene har vært så gode at Sega har økt prognosene sine for hele regnskapsåret, hvor Valkyria Chronicles 4 og Hokuto Ga Gotoku er noen av høydepunktene.

Er du overrasket over at Sega-spillene har gjort det så bra?

Sonic Forces

Relaterte tekster

4
Sonic ForcesScore

Sonic Forces

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop

Sonic fikk opp farten etter Mania tidligere i år, men kræsjer med dette rett inn i en vegg.Loading next content