Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Generations

Sega viser frem nytt Sonic-spill

Interessant video postet på Facebook

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På den offisielle Facebook-siden til Sonic The Hedgehog har Sega lagt ut en interessant ny video av et hittil ukjent Sonic-spill. Anledningen er Sonics 20-årsjubileum, og etter videoen å dømme vil spillet dukke opp i løpet av året til Playstation 3 og Xbox 360.

I videoen legger Sonic i sedvanlig stil bena på nakken, og sprinter gjennom det som kan se ut som en stilistisk versjon av Green Hill Zone. Mot slutten av videoen skjer imidlertid noe oppsiktsvekkende.

Plutselig får Sonic selskap av noe som kun kan beskrives som en klone av seg selv, før de begge legger inn et ekstra gir og løper fra kameramannen.

Eneste forskjellen mellom de to utgavene av Sonic er at den ene har de nye svarte og grønne øynene vi kjenner fra nyere Sonic-spill, mens den andre har tradisjonelle helsvarte øyne.

Dette kan tolkes på en mengde måter. Har Sega hentet inspirasjon fra de gamle klassikerne? Blir vi tatt med på en reise gjennom Sonics fartsfylte liv? Tør vi håpe på lynsraskt sammarbeid for to?

Hva tror dere?

Sonic Generations

Relaterte tekster

Sonic GenerationsScore

Sonic Generations

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

To generasjoner med Sonic kolliderer og snubler i beina på hverandre. Sega leverer en fartsfylt og uoversiktlig plattformsmørje...Loading next content