Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue

Sega vurderer relanseringer av Shenmue 1 & 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Tidligere i år ble som kjent et tredje spill i Shenmue-serien annonsert, og reaksjonen fra publikum har slått ettertrykkelig fast at dette var noe mange hadde ønsket seg lenge.

Samtidig har det gått såpass mange år siden de to første spillene (1999 og 2001, henholdsvis), at mange spillere aldri har spilt dem. Dette er nok årsaken til at Sega nå vurderer å relansere både Shenmue og Shenmue 2, slik at flere spillere kan bli med når Shenmue 3 ankommer i slutten av 2017.

Det kommer frem av et intervju med Segas marketing director Jon Rooke hos Marketing Week:

- I think the buzz around Shenmue 3 shows that people love our legacy, kommenterer Rooke, før han påpeker at mulighetene for relanseringer av de to første spillene vurderes.

Hvorvidt dette blir nyversjoner som har fått en makeover, eller kun blir originalspillene til nye plattformer, er fortsatt uvisst. Forhåpentligvis har i hvert fall eksklusivitetsavtalen til Shenmue 2 utløpt innen nå.

Shenmue

Relaterte tekster

2
ShenmueScore

Shenmue

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Hansen

Shenmue er ett av de flotteste spillene noensinne, og er med sin fantastiske grafikk og stemning kandidat til å bli kalt årets spill!

6
Sega registrerer Shenmue HD

Sega registrerer Shenmue HD

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I mai 2016 kunne Sega fortelle at de forsøkte å finne ut om det ville være mulig å lage remastrede utgaver av Shenmue 1 og 2, og noen måneder senere registrerte de...

2
Sega vurderer Shenmue 1 & 2 remasters

Sega vurderer Shenmue 1 & 2 remasters

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Shenmue 3 er på vei og skal slippes en eller annen gang i løpet av 2017. Etter annonseringen av det tredje kapitlet har interessen for de to første spillene steget...

0
Forvirring rundt Shenmue 3

Forvirring rundt Shenmue 3

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Først var det annonsert og på vei og nå er det også på vei i en Special Edition, som inneholder både eneren og toeren, pluss det helt nye kapittelet. Men ifølge flere kilder er hele historien en tolkningsfeil begått av en journalist.

0
Sega bekrefter Shenmue III

Sega bekrefter Shenmue III

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Etter mange uker med underskiftskampanjer, protester m.m., ser det nå ut til at Sega endelig innfrir ønsket fra fans om enda et Shenmue eventyr. Firmaet har nemlig bekreftet enda et kapittel.

0
Shenmue III på E3?

Shenmue III på E3?

NYHET. Skrevet av Jesper Nielsen

Enda et spill ryktene har svirret rundt, er Shenmue III, som både er blitt bekreftet og benektet av flere kilder. Nå sier et engelsk Xbox magasin, at det vil gjøre sin første opptreden på E3.Loading next content