Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro er den største lanseringen på Steam hittil i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å si at FromSoftware-spill er mainstream er kanskje ikke helt korrekt, om ikke annet likner det ikke umiddelbart på et spill som vil behage massene, men snarere et dedikert nisjepublikum, men alt tyder på at studioet sakte men sikkert har skapt en riktig så stor forbrukergruppe.

Som det kommer frem på SteamCharts er lanseringen av Sekiro: Shadows Die Twice faktisk den aller største på plattformen i 2019, og da målingen ble tatt var det også 125.000 samtidige spillere på PC.

Spillet solgte over 100.000 eksemplarer på plattformen på under 24 timer. Like etter kommer Devil May Cry 5, som "kun" har forvaltet 88.894 samtidige spillere.

Akkurat nå ligger spillet på en fjerdeplass over de mest spilte spillene på Steam etter gamle giganter som Dota 2, PUBG og CS:GO.

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.Loading next content