Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice får uoffisiell lett vanskelighetsgrad på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Debatten om hvorvidt Sekiro: Shadows Die Twice og FromSoftware-spill generelt bør ha en lettere vanskelighetsgrad, så de kan nytes av flere spillere, holder på fortsatt, og mens entusiaster diskuterer verden over, så er det en som allerede har laget en lettere vanskelighetsgrad som fungerer på PC.

Brukeren Uberhalit har laget en mod, som du kan lese mer om og laste ned her, og dette gir deg ikke bare masse ekstra grafiske valgmuligheter, den introduserer også en valgfri "Easy Mode".

Om du aktiverer denne, og igjen - det er valgfritt, så blir hastigheten på spillet satt ned en del, som bør gjøre det lettere å kontre og time angrepene.

Hva synes du om idéen?

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.



Loading next content