Norsk
Gamereactor
nyheter
Outlast 2

Selger voksenbleier i forbindelse med Outlast 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Outlast 2-utviklerne Red Barrel har annonsert en ny kronerulling på Kickstarter, og det er snakk om bleien som heter Underscares. Nei, dette er ikke en spøk.

Etter den grufulle skrekken vi fikk i det første Outlast, har utviklerne lyttet til spillerne som ble skremt litt for mye, og nå har de altså kommet med en løsning.

"Following the release of the first Outlast and feedback from fans, we wanted create something to let them know that we have been listening. They have all been so vocal about their reactions, we responded in typical Red Barrels fashion: to the extreme," sier Red Barrels-sjefen Philippe Morin.

Bleien Underscare kommer i to ulike varianter, og de er vaskbare. Stikk inn på lenken over hvis du vil lese mer, se video eller sikre deg et par.

Outlast 2
Outlast 2
Outlast 2

Relaterte tekster

5
Outlast 2Score

Outlast 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Nok en gang har jeg hamstret Pampers og forberedt meg på å være på randen av et mentalt sammenbrudd. Det er på tide å løpe, gjemme seg ...eller dø.

0
Red Barrels hinter til mer Outlast 2

Red Barrels hinter til mer Outlast 2

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Dette er uten tvil høytiden for spillnyheter, så Outlast-utviklerne Red Barrels har like greit bestemt seg for å slenge seg på toget. Nå har de nemlig lagt ut dette på de...

0
Se to timer fra Outlast 2 - hvis du tør!

Se to timer fra Outlast 2 - hvis du tør!

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bli med når Dóri, Sophia, Anders og Magnus forsøker å unnslipp grusomhetene i Outlast 2. Det er duket for religiøse ledere, brutale mord og lyse hyl i denne sendingen av...

0
I dag på GR Live: Outlast 2

I dag på GR Live: Outlast 2

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi liker virkelig å bli skremt vettet av her i Gamereactor, og har derfor fikset spøkelsesrommet vårt igjen for en ny runde med fryktinngytende Outlast 2. Du kan se oss...Loading next content