Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid: Other M

Sentimental Metroid-skaper

Other M fikk tårene til å trille

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da japanske Yoshio Sakamoto fikk se tegninger og mellomsekvenser fra det kommende Wii-spillet Metroid: Other M, ble det kanskje litt mer følelsesladet enn først antatt. I intervjuserien "Iwata Asks" forteller spillets produsent om den hjertevarmende opplevelsen sin:

- Jeg var så inspirert at jeg ikke greide å sette ord på det. Jeg tror hvem som helst ville mistet munn og mæle hvis de ble presentert for skisser som er såpass hinsides deres villeste drømmer.

Han smører tjukt på i sin videre uttalelse, hvor mellomsekvensene tangerte et og annet i produsentens følelsesorgan:

- Han stod nærme meg og sjekket skjermene. Når vi skulle lage en spesielt rørende scene, spurte jeg han "Hva synes du om det, Sakamoto-san?" men han var helt stille. Jeg ble litt bekymret, og tenkte som så "Å nei, han liker det ikke...". Når jeg så ham i ansiktet viste det seg derimot at han gråt.

Om vi her i redaksjonen kommer til å bli like berørt, gjenstår å se. Den 3. september kan i hvert fall Martin Andresen finne frem lommetørkleet.

Metroid: Other M
Samus: Det finnes en kvinne bak rustningen.

Relaterte tekster

Metroid: Other MScore

Metroid: Other M

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den solitære dusørjegeren har aldri vært lettere på foten og løsere i snakketøyet. Daniel har løpt og skutt i Metroid-universet - her er anmeldelsen.Loading next content