Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare III

Sesong 1 av Call of Duty: Modern Warfare III får tre nye kart

To av dem kommer ved lanseringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens vi fortsatt venter på at Call of Duty: Modern Warfare III skal lansere den faktiske første sesongen med innhold etter lanseringen, har Activision nå teaset hva det vil inneholde.

I begynnelsen av desember får vi vite at denne sesongen, i tillegg til å gi oss et nytt kamppass å jobbe oss gjennom, vil inneholde tre nye kart for flerspiller, hvorav to kommer ved lansering. Disse kartene går under navnene Meat, Greece og Rio (dette kommer senere i sesongen), og det er ganske selvforklarende hvor de befinner seg. Flerspilleren vil også få en 2v2 Gunfight-modus.

Zombiefans kan glede seg til Enter the Rift, der spillerne sendes inn i Dark Aether Rifts for å møte horder av fiender, mens de jakter på et nytt våpen som kan gjøre en fiende til din allierte.

I tillegg kan vi se frem til et nytt Warzone 2.0-kart kalt Urzikstan, som etter sigende skal inneholde 11 interessante steder, når Warzone 2.0 oppdateres med spillelementer som er mer i tråd med den nyeste delen av hovedserien.

Kommer du til å sjekke ut noe av det nye innholdet i Call of Duty sesong 1?

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterte teksterLoading next content