Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Sesong 4 av The Mandalorian er allerede skrevet

Jon Favreau: "Sesong 4, ja jeg har skrevet den allerede. Vi må vite hvor vi skal fortelle en ferdig utformet historie.»

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

1. mars er det på tide at Baby Yoda sjarmerer oss igjen. Det er da den tredje sesongen av The Mandalorian har premiere på Disney+, og vi er åpenbart veldig spente.

Nå har showets skaper, Jon Favreau, avslørt for BFM TV at han allerede har skrevet manuset til den fjerde sesongen, som ikke har fått klarsignal enda. En rimelig gjetning er imidlertid at vi har flere eventyr i galaksen langt, langt unna å se frem til med Pedro Pascals mystiske dusørjeger.

"Sesong 4, ja jeg har skrevet den allerede. Vi må vite hvor vi skal fortelle en ferdig utformet historie. Vi hadde kartlagt det, Dave og jeg, og sakte begynner du å skrive hver episode. Jeg skrev den under etterproduksjonen. Alt dette må føles som en fortsettelse og en hel historie."

Så ifølge Favreau handler det veldig mye om at The Mandalorians historie må passe inn med de andre seriene som er satt i samme tidsperiode.

"Dave tar seg av «Ahsoka», som jeg produserer sammen med ham. Han er forfatteren og showrunner på det. For å forstå hva som skjer på andre show ....'Skeleton Crew' finner sted i samme Star Wars-tidsperiode. Det er mange flere ting vi må huske på, og også ting vi har bygget opp til fra tidligere sesonger av The Mandalorian."

Høres bra ut for oss, men hva synes du?

Sesong 4 av The Mandalorian er allerede skrevet

Takk, Variety.Loading next content