Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

Sesongfinalen av The Walking Dead er ute nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sesong to av det store Telltale-eventyret The Walking Dead er nå offisielt ferdig. Den femte og siste episoden heter No Going Back, og kan lastes ned til konsoller, PC og iOS nå.

Telltale kan fortelle at de har solgt over 33 millioner episoder, et svimlende høyt tall som naturligvis vil stige når de sluppede sesongene også kommer til Xbox One og Playstation 4 denne høsten.

Vi avrunder med en trailer for den femte episoden, men advarer samtidig mot spoilere for dere som ikke har spilt de tidligere episodene.

HQ

Relaterte tekster

0
Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Opprinnelig skulle de to Walking Dead-samlingene Complete First Season og Complete Second Season funnet veien til butikkhyllene denne fredagen, men slik blir det ikke....

1
Clementine-figur annonsert

Clementine-figur annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne helgen ble New York Comic Con avviklet, og der annonserte Telltale Games en actionfigur (som det jo heter på godt norsk) av Clementine fra den populære The Walking...Loading next content