Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Sex-speedrunen er tilbake i Baldur's Gate III

Til tross for hva Larian har gjort for å unngå det, har spillerne rett og slett byttet ut en følgesvenn med en annen som mål for sin speedrun-romanse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de mest populære speedrun-kategoriene i Baldur's Gate III var sex% speedrun. Her gjaldt det å prøve å komme seg til sengs med en av følgesvennene så raskt som mulig, og den kjente speedrunneren Mae klarte å få tiden ned til under to minutter.

Den gamle strategien er imidlertid ikke lenger levedyktig. Tidligere var det slik at du kunne bli forelsket i Lae'zel ved å være en Gith og velge et par enkle dialogalternativer. Nå må du faktisk imponere henne litt først (kjedelig) for å bli forelsket i froskejente-krigeren.

I stedet betyr dette at spillerne går etter en annen karakter, Minthara. Drow-paladinen kan legges til sengs etter et av hovedpunktene i akt 1, noe som kanskje får deg til å tro at det tar en stund å romanse henne, men Mae har klart å gjøre det på rundt fire minutter. Taktikken går ut på å spore opp den sadistiske følgesvennen i goblinleiren, stjele druidens idol i Smaragdlunden og deretter hvile lenge slik at Minthara kan ta seg av alle Tiefling-flyktningene der inne.

Mae har flere rekorder i Baldur's Gate III, så det ser ut til at uansett hva Larian legger til eller fjerner fra spillet, kommer hun til å fortsette å løpe gjennom alt.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content