Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Beatles: Rock Band

Sgt. Pepper til Beatles: Rock Band

Tilgjengelig fra i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det som kjent finnes flere sanger fra det surrealistiske Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band-albumet allerede i The Beatles: Rock Band, har det foreløpig ikke vært noe komplett album tilgjengelig. Dette vil Harmonix og Electronic Arts nå gjøre noe med.

I morgen, altså den 17. november, blir hele albumet gjort tilgjengelig som DLC via Xbox Live Marketplace og nettbutikken til Wii, mens det på torsdag kommer til å bli mulig å laste ned via PSN Store. Så om du har lyst til å spille Being for the Benifit of Mr Kite, A Day in the Life og flere av de største hitsene fra det legendariske bandet, er det ikke langt unna.

The Beatles: Rock Band
The Beatles: Rock Band
The Beatles: Rock Band

Relaterte tekster

The Beatles: Rock BandScore

The Beatles: Rock Band

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato er så gammel at han påstår han har sett The Beatles spille live. Gjett hvem som anmelder Harmonix' nyeste spill?

6
Beatlemania!

Beatlemania!

ARTIKKEL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

The Beatles: Rock Band ble belønnet med en nier her på siden, og har introdusert The Beatles til en helt ny generasjon. Jon Cato slo av en prat med Josh Randall, creative director i Harmonix.Loading next content