Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow and Bone

Shadow and Bones andre sesong lover action, magi og nye ansikter

Fantasy-serien kommer tilbake på Netflix neste måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke så lenge til Netflix' fantasy-serie Shadow and Bone kommer tilbake for sin andre sesong, ettersom showet er planlagt å gjøre comeback neste måned. I forkant av den andre sesongen som kommer, har Netflix nå gitt ut traileren for fortsettelsen av showet, noe som gir oss en ide om hva slags farer og hindringer Alina Starkov og vennene hennes må overvinne i forsøket på å stoppe General Kirigan og hans nye mørke hær.

Shadow and Bone: Season 2 har premiere 16. mars og inneholder åtte episoder, hver rundt en time lang. For de av dere som lurer på om dette blir avslutningen på serien, uttalte showrunner Eric Heisserer tidlig i 2021 at planen alltid var å ha tre sesonger av Shadow and Bone, selv om Netflix ikke har låst dette inn ennå ved å gi grønt lys til den tredje sesongen for øyeblikket.

HQ
Shadow and Bone

Relaterte teksterLoading next content