Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Colossus (2005)

Shadow of the Colossus er en utvikler-favoritt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hører til at gjengen bak Ico har laget enda en klassiker i Shadow of the Colossus. Det japanske spillmagasinet Dorimaga intervjuet nylig fjorten av Japans mest kjente spillguruer, der i blant Hideo Kojima og Yu Suzuki og de var alle enige om at Shadow of the Colossus var en av deres absolutte favoritter.

God of War og Nintendogs var også uttalte kjæledegger i det flotte selskapet hvor Yu Suzuki ikke kunne nære seg for å fortelle at han elsker å spille Nintendogs daglig.

Shadow of the Colossus lanseres i Europa 15. februar til PlayStation 2.

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Shadow of the Colossus (2005)
Shadow of the Colossus (2005)
Shadow of the Colossus (2005)
Shadow of the Colossus (2005)

Relaterte tekster

Shadow of the ColossusScore

Shadow of the Colossus

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Icos sjelelige oppfølger setter tunge avtrykk i spillverden med et spill som gir deg enrome atmosfæriske inntrykk! Vi har spilt Shadow of the Colossus!

0
Se to timer med Shadow of the Colossus

Se to timer med Shadow of the Colossus

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Torsdag i forrige uke kunne vi hente frem nok en gammel klassiker fra spillarkivet da Sophia gjerne ville dele minnene fra det enestående Shadow of the Colossus fra Team...Loading next content