Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Colossus (2005)

Shadow of the Colossus i Special Edition

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony i Europa har besluttet seg for å gi ut Shadow of the Colossus i Special Edition på lik linje som Ico en gang fikk. Shadow of the Colossus kommer i et fett pappcover og vil inneholde fire samlekort. Dessuten vil du også finne en bonusplate som inneholder intervjuer med Fumito Ueda og Keiji Kaido samt artwork, materiale og trailers (fra både Ico og Shadow of the Colossus).

Samtidig har Sony annonsert at de nå har åpnet den offisielle nettsiden for Shadow of the Colossus som slippes den 24. Februar og anmeldes i februar-utgaven av Gamereactor.

Hva mer kan vi ønske oss!

Flere nyheter om spillet finner du inn her og vil du lese vår preview, så klikke du deg inn her

Shadow of the Colossus (2005)

Relaterte tekster

Shadow of the ColossusScore

Shadow of the Colossus

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Icos sjelelige oppfølger setter tunge avtrykk i spillverden med et spill som gir deg enrome atmosfæriske inntrykk! Vi har spilt Shadow of the Colossus!

0
Se to timer med Shadow of the Colossus

Se to timer med Shadow of the Colossus

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Torsdag i forrige uke kunne vi hente frem nok en gammel klassiker fra spillarkivet da Sophia gjerne ville dele minnene fra det enestående Shadow of the Colossus fra Team...Loading next content