Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Colossus (2005)

Shadow of the Colossus seirer på GDC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Der er ingen tvil om at Sony Computer Entertainments eget Shadow of the Colossus er en favoritt hos både anmelderne og utviklerne. I hvert fall skrapte spillet som kom ut for godt en måneds tid siden i Europa, ikke mindre enn fem priser ved prisuddeling på Game Developers Choice Awards som ble arrangert i forbindelse med Game Developers Conference.

Shadow of the Colossus løp med prisen for Game of the Year og snappet så Best Character Design, Best Visual Arts, Best Game Design og en av de tre viktige priser for innovation, veldig passende kalt Innovation Award. Gjengen med Fumito Ueda i spissen innrømmet at han aldri hadde drømt om at de skulle vinne så mange priser og at hverken han eller de andre hadde forberedt en tale på engelsk.

Aftenens store taper ble God of War som til tross for å være nominert i seks kategorier ikke fikk en eneste pris.

Ønsker du å lese vår omtale av spillet så klikker du på linken du finner nedenfor:

Omtale av Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus (2005)
Shadow of the Colossus (2005)
Shadow of the Colossus (2005)

Relaterte tekster

Shadow of the ColossusScore

Shadow of the Colossus

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Icos sjelelige oppfølger setter tunge avtrykk i spillverden med et spill som gir deg enrome atmosfæriske inntrykk! Vi har spilt Shadow of the Colossus!

0
Se to timer med Shadow of the Colossus

Se to timer med Shadow of the Colossus

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Torsdag i forrige uke kunne vi hente frem nok en gammel klassiker fra spillarkivet da Sophia gjerne ville dele minnene fra det enestående Shadow of the Colossus fra Team...Loading next content