Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shadow of the Game

Shadow of the Game ute nå

Norskutviklet rollespill til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har sansen for rollespill av den gode gamle sorten, er trolig det norskutviklede Shadow of the Game verdt en titt. Det humoristiske spillet er nemlig nå lasert på nettet, og kan lastes ned fra en rekke digitale utsalgsteder som Desura, Gamers Gate og etterhvert Steam.

Shadow of the Game er et litt annerledes spill, som utviklerne selv beskriver som en blanding av et tradisjonelt rollespill og en "visual novel". Handlingen følger en rekke gamere som bruker mye tid på MMO-spilling, og valgene du gjør underveis vil påvirke plottet i høy grad.

Utviklerne av spillet er indiestudioet DeRail Games, og blant navnene på rulleteksten finner vi Tom-Ivar Arntzen, bedre kjent som Gamereactor-brukeren Chibini. Arntzen og resten av DeRail Games var dessuten greie nok til å gi oss en tjuvstart på spillingen, og en anmeldelse av Shadow of the Game vil derfor dukke opp her på nettsiden i løpet av kort tid.

Du kan lese mer om Shadow of the Game på spillets offisielle nettsider.

Shadow of the Game

Relaterte tekster

8
Shadow of the GameScore

Shadow of the Game

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Norskutviklede Shadow of the Game harselerer med MMO-kulturen, men tross en verdig innsats slår forsøket litt tilbake...Loading next content