Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Shadowgate-oppfølgeren er allerede en suksess på Kickstarter

Og traff to av sine strekkmål allerede.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

80-tallets rollespill Shadowgate var en stor hit for NES, men fikk aldri en skikkelig oppfølger. Nå ønsker de samme menneskene som gjorde det opprinnelige å endre dette med en ny Kickstarter for Beyond Shadowgate. Laget trengte 25 000 dollar, og har allerede nådd tre ganger så mye, noe som betyr at to strekkmål låses opp.

Beyond Shadowgate vil være fire ganger så stor som forgjengeren og blir utgitt på Steam. Det er også en demo tilgjengelig for nedlasting på Kickstarter-siden hvis du vil prøve introduksjonen til spillet.

Shadowgate-oppfølgeren er allerede en suksess på Kickstarter

Beyond Shadowgate prøver å etterligne og hedre forgjengeren på alle måter, og selv om den foreløpig bare er annonsert for PC, kan vi alltid håpe og ønske at den også kommer til konsoller. Hvis du virkelig vil unne deg selv, er det også en utgave som inkluderer en NES-kassett (for visningsformål).

Shadowgate-oppfølgeren er allerede en suksess på Kickstarter

Spilte du originalen og ser Beyond Shadowgate ut som noe for deg ?Loading next content