Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shakedown Hawaii

Shakedown Hawaii slippes fysisk til Wii og Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige ukes kanskje mest uventede nyhet... Vblank Entertainments oppfølger til Retro City Rampage, Shakedown Hawaii, som i fjor ble sluppet til dagens konsoller slippes fysisk til både Wii og Wii U. Ja, du leste riktig. Wii-versjonen slippes den 9. juli og Wii U-versjonen slippes en gang i august.

Wii-versjonen kommer til å være en PAL-utgave, og denne vil det kun trykkes 3.000 eksemplarer av, mens Wii U-versjonen kommer til å være NTSC, og vi vet enda ikke hvor mange eksemplarer som kommer til å trykkes av denne. Det er fortsatt uklart om vi får en PAL-utgave av Wii U-versjonen her Europa, men vi kan i det minste krysse fingrene.

For å sikre deg et eksemplar kan du melde deg på Vblank Entertainments nyhetsbrev for påminnelse om når disse kan forhåndsbestilles.

Kommer du til å prøve skaffe deg et eksemplar?

Shakedown Hawaii

Relaterte tekster

0
Her er oppfølgeren til Retro City Rampage

Her er oppfølgeren til Retro City Rampage

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Husker du retroflørten Retro City Rampage fra utviklerne i Vblank Entertainment? Det var uansett et godt spill som var stappfullt av herlig nostalgi. Nå har utviklerne...Loading next content