Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shantae: Half-Genie Hero

Shantae: Half-Genie Hero doblet målet på Kickstarter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

WayForward lanserte i forrige måned en Kickstarter-kampanje for å hente kapital til et nytt spill i Shantae-serien. Shantae: Half-Genie Hero har nå nådd sine mål, og vel så det. Spillet samlet $811,962 dollar (nesten 5 millioner kroner), over det dobbelte av målet på 400,000 dollar.

Shantae: Half-Genie Hero er et plattforspill hvor halv-ånden Shantae sendes ut på eventyr for å beskytte hjembyen Scuttle Town fra pirater og andre lumske skapninger. Hun kan angripe fiender ved å piske de med håret sitt, eller ved å danse magedans for å forandre seg til magiske skapninger.

Shantae-serien startet på Gameboy Color i 2002, men nummer to i rekken, Shantae: Risky's Revenge, kom ikke før i 2011 til Nintendo DSi og iOS.

Etter dette har det gått fort. Vi kan forvente Shantae and the Pirate's Curse nå i vinter, og deretter Shantae: Half-Genie Hero en gang i 2014. Spillet er planlagt til Playstation 3, Playstation 4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U og PC.

HQ

Relaterte tekster

0
20 nye bilder fra Shantae: Half-Genie Hero

20 nye bilder fra Shantae: Half-Genie Hero

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Som du sikkert har fått med, ble Shantae: Half-Genie Hero sluppet til PC, Playstation 4, PS Vita, Wii U og Xbox One i går. I forbindelse med dette ønsker utvikleren Way...

0
Shantae: Half-Genie Hero er helt ferdig

Shantae: Half-Genie Hero er helt ferdig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter en uventet lang utviklingstid er Shantae: Half-Genie Hero nå helt ferdig. Wayforward kan fortelle at spillet nå bare skal godkjennes av Microsoft, Nintendo og Sony,...Loading next content