Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Shaun White enig med Ubisoft

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft offentliggjorde 13. februar en eksklusiv avtale med Shaun White, den amerikanske snowboardhelten som har vunnet gullmedalje i OL i Torino, samt tatt seks gull i X-Games. Ubisoft skal lage videospill inspirert av Whites spesielle stil som har blitt kjent verden over. Det jobbes nå med å lage spill til neste generasjons konsoller, men også til de eksisterende.

"Jeg er meget entusiastisk for å kunne jobbe med utviklerne hos Ubisoft for å lage et spill som vil forandre snowboard som man kjenner det", sier White. "Jeg er en enorm fan av Ubisofts spill, som for eksempel Prince of Persia, og jeg er utålmodig etter å kombinere det jeg elsker med snøen med spill. Dette vil bli en opplevelse for alle."

Shaun White, 19 år gammel, er en av de mest talentfulle snowboarderne i verden. Han er den eneste boarderen som har tatt gullmedalje i X-Games både i halfpipe og slopestyle. I løpet av kjøringen onsdag 12. februar i Torino, fullførte White triksene sine, blant annet det berømte 1080 back-to-back, med stilen og overlegenheten som man kan forvente fra verdens beste i disiplinen.

"Ubisoft er henrykt over å kunne knytte seg til den utroligste atleten i ekstremsportsjangeren", sier Christian Salomon. "Selv om snowboardsjangerens popularitet bare fortsetter å øke, vil Ubisoft tilby et produkt som er nyskapende, og som føyer seg inn i rekken av de andre spillene fra selskapet."

Spillet med Shaun White er ventet i 2007.

Shaun White enig med Ubisoft


Loading next content