Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods regissør er ferdig med superheltfilmer

"Jeg fikk akkurat min laveste kritikerscore og min høyeste publikumsscore på samme film."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shazam! Fury of the Gods-regissør David F. Sandberg har avslørt at han ble overrasket over den kritiske responsen på sin nye film, og har også sagt at han går bort fra superheltsjangeren foreløpig.

I en uttalelse på Twitter sa Sandberg:
"På Rotten Tomatoes fikk jeg nettopp min laveste kritikerscore og min høyeste publikumsscore på samme film. Jeg hadde ikke forventet en gjentakelse av den første filmen kritisk, men jeg ble likevel litt overrasket fordi jeg synes det er en god film. Nåvel."

Han fortsatte med å si at han er "veldig ivrig" etter å gå tilbake til å lage skrekkfilmer, ettersom han har jobbet med Shazam i seks år. Sandberg gjør det likevel klart at han ikke angrer på at han gjorde Shazam!-filmene.

Hva synes du om Shazam! Fury of the Gods?

Shazam! Fury of the Gods

Relaterte tekster

0
Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Mens DC og Warner Bros. prøver å finne ut av veien videre, vender Shazam tilbake for å skape en god superheltopplevelse som ikke bryr seg så mye om noe overordnet filmunivers. Resultatet er forfriskende.Loading next content