Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Shenmue 3 utvides neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange aspekter av Shenmue 3 kan sies å henge litt etter tiden, men et område det raskt ble tydelig spillet faktisk ville holde følge med var utvidelser etter lansering. Nå nærmer vi oss den første.

Den første utvidelsen i Shenmue-seriens historie heter passende nok Battle Rally, og vil bli tilgjengelig den 21. januar. Her vil vi få delta i et "kappløp helt utenom det vanlige", hvor Ryo, Wuying Ren og Wei Zhen konkurrer i helt nye aktiviteter. Du trenger ikke å være Ryo engang siden det blir mulig å velge hvilken figur man vil. Dessverre får vi ikke noe hint om hvilke konkurranser det er snakk om, så vi får bare vente og se om det er mer enn truck-kjøring, håndbak og andre klassikere.

Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content