Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Shenmue 3-anmeldelser kan ikke komme før etter lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe enkelte kanskje ikke vet er at mange utgivere og utviklere ofte setter krav eller retningslinjer til hva vi kan skrive om i anmeldelsene våre. Slikt er helt greit, for i mange tilfeller er det snakk om spoilere undertegnede ikke liker å avsløre uansett. Det som er vanlig i absolutt alle slike avtaler er at vi også får beskjed om når vi får lov til å offentliggjøre anmeldelsen. Dette tidspunktet er som regel noen uker eller dager før lansering, men YS Net og Deep Silver byr på en interessant vri.

Kirk McKeand, som er "deputy editor" hos VG247, kan nemlig avsløre at de ikke får lov til å offentliggjøre sin anmeldelse sin anmeldelse før den 21. november. Hvorfor er dette uvanlig? Siden Shenmue 3 lanseres den 19. november. Spillsider som mottar spillet fra YS Net eller Deep Silver har altså ikke lov til å legge ut sin anmeldelse før to dager etter at spillet er lansert. Så uansett om anmelderen er fullstendig gal og klarer å fullføre Shenmue 3 på under to dager får ikke vedkommende lov til å dele meningene sine før den 21. Den må det være lov å si var spesiell, men vi får håpe at dette ikke er en indikasjon på spillets kvalitet.

Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content