Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Shenmue 3-salget skuffer i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fans har ventet spent på en fortsettelse av Shenmue-fortellingen i årevis, og nylig ankom det tredje kapitlet endelig, som har blitt delvis finansiert gjennom en suksessfull Kickstarter-kampanje for noen år siden.

Men noe tyder på at den skaren av fans som har lengtet etter en fortsettelse ikke er så stor som man skulle tro. Om ikke annet har salget i hvert fall skuffet i Japan.

Som GamePur skriver, via tal fra Famitsu, klarte Shenmue 3 å selge bare 17.857 eksemplarer i løpet av sin første uke på hyllene. Dette kommer etter at spillet inntok en 17. plass på de engelske salgslistene.

Hva synes du om Shenmue 3?

Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content