Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Shenmue III-soundtracket slippes på vinyl

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shenmue III fikk ganske blandede anmeldelser da det ble sluppet, men de fleste er enige i at musikken er utmerket. Og som du vet finnes det ingen bedre måte å nyte musikk på enn vinyl, og da er det jo passende at Shenmue III-musikken nå gis ut på vinyl.

Intet mindre enn fem ulike utgaver har blitt annonsert av Ys Net, Brave Wave Productions og Limited Run Games, og forhåndsbestillingene starter neste måned. Den mest spektakulære utgaven er Shenmue III The Definitive Soundtrack Complete Collection, som leveres med autografen til veteranen, legenden og produsenten Yu Suzuki. Kjøper du denne får du alle 195 låtene, men den koster også €350. Bare 500 eksemplarer kommer til å bli trykt opp, så du bør være tidlig ute med å forhåndsbestille for å sikre deg et eksemplar.

Shenmue 3
Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content