Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
SPILLDATABASE

SHOGUN: TOTAL WAR

HQ

tekster

Nyeste populære
0
Shogun mister online kampanje

Shogun mister online kampanje

NYHET. Skrevet av Jacob H. Nielsen

Tross løfter om det motsatte vil utvidelsen til Shogun: Total War ikke inneholde de online multiplayer kampanjene som folk lovet. Alt er tapt... eller hva?

0
6 Screens fra Shogun: Warlord Edition

6 Screens fra Shogun: Warlord Edition

NYHET. Skrevet av Kristian West

Creative Assembly er i full sving med videreutviklingen av deres sublime samurai-japanske RTS, Shogun: Total War. I dag har vi 6 nye bilder fra deres nye prosjekt.

0
Mongolene angriper!

Mongolene angriper!

NYHET. Skrevet av Henrik Hansen

Creative Assembly har sluppet en ny trailer for utvidelsespakken til Shogun Total War, som kommer til å hete The Mongol Invasion her hjemme.

0
Shogun utvider

Shogun utvider

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Likte du Creative Assembly's fete japanske strategispill, Shogun: Total War? Så kan du glede deg til våren (noe du sikkert gjør allikevel, siden det er vinter)...

0
Shogun 1.1 patch

Shogun 1.1 patch

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Creative Assembly har utgitt en patch til Shogun: Total War, som har fler bug fixes/features enn den gjennomsnittlige trønder har svin på skogen...

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Bilder