Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knight får to store utvidelser gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist september fikk vi en gratis utvidelse som lot oss spille som Plague Knight i en ny kampanje. Om du likte å få en ny kampanje, nye ferdigheter og en ny modus gratis har vi gode nyheter til deg.

Yacht Club Games har nemlig annonsert at det kommer i alle fall to nye gratisutvidelser til. I den første vil vi spille som Specter Knight. Det hadde selvsagt vært litt urettferdig om vi kunne fly overalt så de har endret han litt. Ridderen er fortsatt ganske stor og bruker ljå, men må nå adlyde tyngdekraften. Hvordan han ser ut og hvordan han spilles kan du se i annonseringsmeldingen.

Den andre kampanjen lar oss spille som King Knight. De ønsker ikke å avsløre så mye om han enda, men gir oss en liten smakebit <a href="https://twitter.com/YachtClubGames/status/738455004428664832" target="_blank">her</a

Disse utvidelsene vil selvsagt ikke komme samtidig. Specter Knight vil komme først, men de kan ikke fastsette en lanseringsdato enda. Hver utvidelse vil også by på nye Challenges, Feats og moduser. Akkurat nå jobber de med Body Swap og Battle Mode (en flerspillermodus som kommer til PC og de stasjonære konsollene). En av disse vil slippes med Specter Knight-utvidelsen, den andre med King Knight.

De har ikke glemt Vita-eiere heller. Den fysiske Vita-utgaven vil nemlig slippes i starten av oktober.

Yacht Club Games skal virkelig ha skryt for hvordan de fortsetter å støtte spillet med imponerende, gratis, utvidelser. Kommer du til å dedikere mer tid med de gærne ridderene i fremtiden?

Shovel Knight

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.Loading next content