Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Runner 3

Shovel Knight og Eddie Riggs er gjestefigurer i Runner 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er bare uker unna lanseringen til Runner 3, som kommer til PC og Switch den 22. mai. Runner 3 kommer også til PlayStation 4 og Xbox One, og dette skjer "soon after" ifølge utviklerne.

Nå har vi fått en ny trailer som viser noen av farene, puzzlene og utfordringene Commander Video møter denne gangen. Vi synes det ser himla gøy ut, men det er på slutten av traileren det mest spennende skjer. Der får vi nemlig se en grillfest med et par spesielle gjester, inkludert Shovel Knight, Eddie Riggs fra Brütal Legend og Charles Martinet - stemmen bak Mario.

Det har tidligere sirkulert rykter om at Shovel Knight og Charles Martinet kom til å være spillbare figurer, så vi antar at denne traileren bekrefter dette. Forhåpentligvis får vi også muligheten til å spille som Riggs, og så krysser vi fingrene for at det også dukker opp andre, kule figurer! Hvem kunne du tenke deg å se i spillet?

HQ
Runner 3

Relaterte tekster

0
Her er Sir Strömming fra Runner 3

Her er Sir Strömming fra Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Runner 3 kommer eksklusivt til Nintendo Switch i år, og utviklerne i Choce Provisions har nå oppdatert spillets hjemmeside med mer informasjon om en av de store nyhetene...

0
Commander Video er tilbake i Runner 3

Commander Video er tilbake i Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå syv år siden vi først stiftet bekjentskap med Commander Video, den lett gjenkjennelige hovedfiguren i Bit.Trip-universet. Nå er han klar til å gjøre comeback,...Loading next content