Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knights siste utvidelse er multiplayerfokusert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått over fire år siden Shovel Knight ble lansert, men utviklerne gjør en fremragende jobb ved å lage utvidelser til spillet. Nå har dog tiden snart kommet for å fokusere på andre ting, så selskapet har offentliggjort den siste delen spillets såkalte Treasure Trove.

Spillet heter Shovel Knight Showdown, og er av alle ting multiplayerfokusert. Fire personer får velge en av de mange figurene i Shovel Knight-universet når de går inn i en av utvidelsens moduser. Her finner vi blant annet Gem Clash, hvor fire spillere kjemper om å få tak i krystaller som stadig dukker opp i arenaen de befinner seg i. Modusutvalget stopper altså ikke med det, for vi får også kjempe en mot en, dele oss inn i lag, mot datakontrollerte fiender og en ny historiemodus. Sistnevnte foregår litt annerledes denne gangen ved at vi kan velge mellom de ulike figurene, og modusen vil skapt spesifikt for hver av dem med unike utfordringer, minispill, rivaler og en boss. Disse ulikehetene er nok grunnen til at vi også får en ny treningsmodus som lar oss bli bedre kjent med hver figur mens vi hører på den nye musikken Jake "Virt" Kaufman har laget.

Studioet sier at de selvsagt ikke har glemt King of Cards-utvidelsen heller, for de lover å gi oss lanseringsdatoen til den før uken er omme. Showdown vil uansett ikke komme før i 2019, så de har nok av tid å gjøre seg ferdig med begge.

Shovel Knight

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.Loading next content