Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Survive

Silent Hill og Castlevania inntar Metal Gear Survive neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens store deler av verden var opptatt med Monster Hunter: World snek Metal Gear Survive seg ut dørene til veldig liten fanfare til å bære Metal Gear-navnet. Derfor er det nok flere som faktisk har glemt at spillet kom ut i år, men det stopper ikke Konami fra å holde liv i spillet.

På tirsdag vil de nemlig følge selskapets nå kjente oppskrift med å blande noen av de mest kjente spillseriene deres. Denne gangen er det Silent Hill 2, Castlevania: Rondo of Blood og Castlevania: Symphony of the Night som inntar Metal Gear Survive i en Halloween-event kalt The Research's Story (Special Edition). Nærmere bestemt blir det da mulig å kjøpe seg hodet til Pyramid Head for en ukjent mengde BP, samt nyte noe av den fantastiske musikken fra de tre spillene. På toppen av det hele får vi noen nye oppskrifter og reprints du kan lese mer detaljert om her.

Eventen starter tirsdag morgen og skal etter planen avsluttes den 6. november.

Metal Gear Survive

Relaterte teksterLoading next content