Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Silent Hill-oppfølgeren starter innspillingen neste måned

Og vi vet hvem som skal spille James og Mary.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Filmatiseringen av Silent Hill møtte stor kritikk da den ble utgitt i 2006, og slengte seg dermed inn i rekken av mange dårlig filmer basert på spill. Til tross for dette ser det ut til at interessen for en oppfølger har holdt seg, og snart blir det en realitet med Return to Silent Hill. Christophe Gans, som regisserte den første filmen, vil også regissere oppfølgeren, og som forventet vil filmen være basert på Silent Hill 2.

Vi vet nå at innspillingen vil begynne neste måned, og Hannah Emily Anderson (Jigsaw, X-Men: Dark Phoenix) og Jeremy Irvine (War Horse) vil spille hovedrollen. Christophe Gans sier selv:

"Return to Silent Hill er en mytologisk kjærlighetshistorie om noen så dypt forelsket at de er villige til å gå til helvete for å redde noen. Jeg er glad for at de fantastiske talentene til både Jeremy Irvine og Hannah Emily Anderson tar oss med på denne reisen inn i en psykologisk skrekkverden som jeg håper både vil tilfredsstille og overraske fans av Silent Hill.

Silent Hill-oppfølgeren starter innspillingen neste måned

Takk, Gamespot.Loading next content