Norsk
Gamereactor
nyheter
Sinner: Sacrifice for Redemption

Sinner: Sacrifice for Redemption annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det Hongkong-baserte spillstudioet Dark Star (består av tidligere ansatte fra Blizzard, Ubisoft og Konami) har annonsert et nytt spill, og det ser ut til å kunne passe for alle dere som liker Dark Souls. Sinner: Sacrifice for Redemption er navnet på spillet som kommer til PC, PS4 og Xbox One i begynnelsen av 2018, og foruten et mørkt fantasy-tema ser det ut til å bygge mye på krevende bosskamper.

En interessant detalj er at man er nødt til å ofre en del av kreftene når man møter en ny boss, som representerer en av dødssyndene, og veien mot målet blir sannsynligvis enda vanskeligere som en følge av dette. Her er hva pressemeldingen forteller oss:

"The action is framed by a desolate afterlife in which Adam seeks to restore his memories and atone for his sins. How he interacts with each boss will ultimately decide his fate in one of multiple endings,"

Den første traileren ser du nedenfor. Frister dette?

HQ
Sinner: Sacrifice for Redemption

Takk, VG24/7.

Relaterte tekster

1
Sinner: Sacrifice for Redemption annonsert

Sinner: Sacrifice for Redemption annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det Hongkong-baserte spillstudioet Dark Star (består av tidligere ansatte fra Blizzard, Ubisoft og Konami) har annonsert et nytt spill, og det ser ut til å kunne passe...Loading next content