Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rift

Siste finpuss med Rift-beta

Varer i syv dager og alle kan delta

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De som har vært lystne på å teste Trions kommende nettrollespill Rift, men som ikke kom med i spillets tidligere betaer, vil bli glade over å høre at en åpen beta er på vei. Med utgivelsesdatoen rett rundt hjørnet blir dette trolig den siste betaperioden hvor utvikleren gjør finpussen før spillet er klart for slipp 4. mars.

Betaen har fått navnet "Telara the Merciless", og vil vare én uke med start 15. februar. Ta turen over til oppmeldingssidene for å sikre deg en plass.

RiftRift
Rift
Rift
Rift

Relaterte tekster

3
Rift blir gratisspill

Rift blir gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I en sjanger som er i ferd med å bli oversvømmet av gratisspill er det vanskelig å skulle holde ved like tradisjonelle betalte nettrollespill. Stadig flere titler har...

1
Førsteinntrykk: Rift

Førsteinntrykk: Rift

ARTIKKEL. Skrevet av Kim Visnes

Et nettrollespill med potensial til å kapre mang en sliten World of Warcraft-spiller. Kim Visnes deler inntrykkene sine.Loading next content