Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project: Playtime

Siste Project: Playtime-patch bringer skrekktittelen inn i sin første sesong

Detaljert spillerstatistikk, reduserte ventetider og oppdaterte teksturer. En ny æra av MOB Entertaiments flerspiller begynner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Project: Playtime fortsetter å vokse etter lanseringen i desember i fjor. Tittelen ble lansert i Early Access, men gjennom mange oppdateringer som har forbedret den generelle opplevelsen, ser det ut til at MOB Entertaiment (tidligere MOB Games) føler seg klare til å starte den første sesongen av spillet.

Dette har blitt annonsert av studioet, og de har også inkludert et bilde med notatene til "Season 1-oppdateringen", der de blant annet reduserer migreringstidene mellom servere, forbedret karakteranimasjonene og hele karaktertilpasningsdelen, samt grafiske rettelser. Du kan se dem på bildet nedenfor.

Project: Playtime

Og mens vi fortsetter å spille Project: Playtime, venter vi fortsatt på det etterlengtede Poppy Playtime: Chapter 3, som skal slippes senere i år.

Relaterte teksterLoading next content