Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Ghosts

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty: Advanced Warfare, men først skal vi altså si farvel til fjorårets utgave.

Etter en time med gjennomgang av ukens viktigste spillnyheter fra klokken 16.00 starter spillingen klokken 17.00. Premiepotten består av et lass med DLC-koder, og for å delta kan du sjekke ut GR Friday Nights på Facebook.

Har du ikke en Xbox One kan du gjøre et forsøk på å vinne en, og det er som vanlig mulig å følge showet på våre live-sider.

Call of Duty: Ghosts

Relaterte tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Leander

Året utgave av verdens mest eksplosive spillserie dundrer i dag ut i butikkhyllene, og vi har selvfølgelig satt karakter...

0
Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty:...Loading next content