Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Amy

Sjekk ut Amy!

Nytt spill fra VectorCell

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillskaper Paul Cuisset, som tidligere har stått bak titter som Flashback og Operation Wolf har annonsert at han og resten av VectorCell er igang med et nytt spill kalt Amy.

Spillet vil utfolde seg i år 2034, og vi følger to kvinnelige hovedkarakterer. En liten jente ved navn Amy som lider av autisme, og en voksen dame kalt Lana, som tar seg av henne.

Handlingen tar oss til en liten bortgjemt by som blir truffet av en utenomjordisk meteor. Sammen med denne meteoren følger et skummelt virus som gjør befolkningen om til uhyggelige monstre, og spillet vil dertil utfolde seg som et grøsser der Amy og Lana må flykte for livet.

Som meldt av spillsiden Joystiq er Cuisset klar over at et spill som handler om to livredde mennesker uten våpen kan være et dristig trekk i dagen actionrettede marked:

- Selve historien til Amy og Lana er veldig viktig for oss. Vi synes historien rettferdiggjør risikoen vi har tatt fordi vi tror den er god. Nå til dags har de fleste spillene mer eller mindre den samme historien, og det er flott at plattformer som PSN gir rom for noe utenom det vanlige, forklarer Cuisset.

Flere detaljer om spillet er ikke blitt gitt ennå, men vi har fått inn et par bilder og en ganske så imponerende teknisk demo. Spillet vil dukke opp på Playstation Network i løpet av sommeren, og på Xbox Live Arcade på et senere tidspunkt.

AmyAmyAmy
HQ

Relaterte teksterLoading next content