Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bodycount

Sjekk ut Bodycount!

Den åndelige oppfølgeren til Black

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters' Bodycount er sett på som den åndelige oppfølgeren til skytespillet Black, og arven fra det velpolerte actionspillet av 2006 gjør seg så absolutt gjeldende.

Bodycout utspiller seg som en slags blanding mellom Black og Bizarre Creations' poengbaserte The Club. Det handler om å samle inn poeng, og å ta fiendene av dage med stil.

Spillet bygger på en oppgradert utgave av spillmotoren Ego Engine, som blant annet ble brukt i Dirt 2 og Dirt 3. I tillegg har Bodycout-teamet lånt væreffektene fra F1 2010-motoren og lagt til dynamiske ødeleggelser.

Under E3-messen fikk GRTV-gutta sjansen til å ta en titt på spillet:

HQ

Relaterte tekster

0
BodycountScore

Bodycount

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Som et rendyrket førstepersons skytespill burde alt ligge til rette for en befriende, kulesprutende fest. Til tross for fraværet av forventninger, var det umulig å ikke bli skuffet.

3
Bodycount

Bodycount

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Vi har testet en tidlig kode av Bodycount. Dette er den åndelige oppfølgeren til Black, og det gjenstår mye før det tåler en sammenligning.Loading next content