Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackcoon

Sjekk ut den blodige traileren til Crackcoon

Rocket Raccoon har fått oss til å elske vaskebjørner enda mer, men denne filmen vil helt klart gi oss et annet syn på dem.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Attack of the Meth Gator, Cocaine Shark, Crackodile og Cocaine Bea. Filmindustrien har sine trender, men billigproduserte skrekkfilmer med narkomane dyr i hovedrollene er uten tvil en av de merkeligste suksessoppskriftene. Ikke har den tenkt å stoppe med det første heller.

Produsenten Brad Twigg sin crowdfundede Crackcoon har nå fått sin første trailer som viser litt av hva en vaskebjørn visstnok vil kunne gjøre etter å ha fått i seg en solid dose narkotika. La oss bare si at Rocket Raccoon er barnemat i forhold, noe sammendraget av filmen også indikerer:

"Når en narkolanger kaster et syntetisk modifisert narkotisk stoff i skogen under en biljakt med politiet blir konsekvensene intet mindre enn forferdelige når en uskyldig vaskebjørn spiser det og forvandles til en marerittaktig drapsmaskin rett fra helvete. Med intetanende campere, turister og innbyggere i et fjellsamfunn i umiddelbar nærhet av episentret er ingen trygge for monsterets nådeløse herjinger."

Hvilket dyr er det neste du vil se gå berserk i en film?

HQ
Crackcoon

Relaterte teksterLoading next content