Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Sjekk ut den lekre panoramiske traileren til Just Cause 4

Skal vises frem på Paris Games Week.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Just Cause 4 kommer til PC, PS4 og Xbox One den 4. desember, og for å bygge enda litt mer eksplosiv hype har Square Enix sluppet en ny trailer. men dette er ikke en hvilken som helst vanlig trailer, da denne er laget spesifikt til Square Enix sine gigantiske ultra-widescreen-skjermer på Paris Games Week.

Det betyr at du kan se fulle panoramaer i herlige 4K, enten nedenfor eller her.

Er du en fan av ultra-widescreen?

HQ
Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content