Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kirby Star Allies

Sjekk ut den supersøte Kirby-traileren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo hadde en komprimert sending fra E3 i dag, og der kunne de avduke en rekke kommende spill til deres Nintendo Switch. Blant spillene det kommende Kirby-spillet de offentliggjorde for noen uker siden. Denne gangen fikk vi heldigvis mer enn en bekreftelse på at spillet kommer. Nå fikk vi også en supersøt trailer. Spillet skal slippes i løpet av neste år, og innen den tid får vi sikkert også et navn på spillet. Traileren ser du her:

HQ
Kirby Star Allies

Relaterte tekster

3
Kirby Star AlliesScore

Kirby Star Allies

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Kirby Star Allies oser av sjarm og personlighet, men etter noen timer i den lille rosa klumpens selskap lurer Peter på om det er nok til å dekke over alle manglene.

0
Se oss spille Kirby Star Allies

Se oss spille Kirby Star Allies

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Kirby er noe for seg selv i spillverdenen. Den rosa tassen har greid å være med i en imponerende mengde spill i løpet av sin levetid, og viser ikke tegn til å gi seg med...

0
Klokken 16 på GR Live: Kirby Star Allies

Klokken 16 på GR Live: Kirby Star Allies

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går publiserte vi anmeldelsene våre av det nyeste eventyret til den lille rosa klumpen (du kan lese Peter sin anmeldelse her), og i dag vier vi hele GR Live-sendingen...Loading next content