Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 6

Sjekk ut litt eksklusivt Raidou-gameplay fra Dead or Alive 6

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Ninja kunngjorde nylig en ny slåsskjempe til Dead or Alive 6, nemlig Raidou. Han dukket først opp som sistebossen i det første Dead or Alive-spillet, og nå er han tilbake som en cyborg satt sammen av forskere, og er en spillbar figur. Gamereactor fikk muligheten til å teste denne nye figuren, og hev ham ut i kamp med Ryu Hayabusa på den nye Chinese Festival-arenaen.

HQ

Vi fikk også muligheten til å spille som nykommeren Diego i en kamp mot La Mariposa, samt prøve oss i en kamp mellom Ayane og Kasumi. DoA6 introduserer et nytt Break Gauge-system, som lar deg fyre av det spesielle Fatal Rush-angrepet, samt Break Blow og Break Hold.

HQ
HQ

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content