Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fairy Tail

Sjekk ut masse nytt gameplay fra Fairy Tail

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter et par utsettelser virker som som at utvikleren Gust Studios endelig er klar for å lansere Fairy Tail neste måned, den 30. juli. Har du ikke hørt om spillet kan vi fortelle at Fairy Tail er et JRPG-spill som utgis av Koei Tecmo. Spillet er basert på Hiro Mashimas bestselgende mangaserie ved samme navn, og Mashima har også vært med på utviklingen av spillet, så stemningen og verdenen burde være intakt.

Mens vi venter på spillet kan vi bruke tiden på å se en ny engelsk gameplayvideo som nylig har blitt gitt ut, og den varer i hele 25 minutter. Du kan se hele videoen nedenfor. Fairy Tail kommer til PS4, Xbox One og Nintendo Switch.

HQ
Fairy Tail

Relaterte tekster

2
Fairy TailScore

Fairy Tail

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Fairy Tail er en mangaserie som gikk fra 2006 til 2017 og en animéadapsjon som med diverse mellomrom pågikk fra 2009 til 2019. Den omhandler for det meste det titulære...Loading next content