Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Sjekk ut og få muligheten til å vinne et Thrustmaster T128-racingratt

Vi har testet en ny teknologi fra Thrustmaster, og nå tilbyr vi deg sjansen til å få den inn i ditt eget simracing-oppsett.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Har du lett etter et nytt racingratt du kan bruke i simracing-oppsettet ditt? I så fall kan vi rette oppmerksomheten mot Thrustmaster T128-rattet, som er designet på en slik måte at det har som mål å gi en realistisk racingfølelse uten å måtte betale overpris for det.

Med et Hybrid Drive Force Feedback-system og en bred rotasjonsvinkel på 270 til 900 grader, alt sammen med magnetiske pedaler som har en responstid på 30 millisekunder og et LED-system for å markere når du trenger å gire opp eller ned - har dette rattet alt.

Og du kan se Thrustmaster T128 i aksjon i videoen nedenfor, men har også en sjanse til å vinne den selv. Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Hvilke spill ser du mest frem til å spille med Thrustmaster T128 og hvorfor?

HQ
Sjekk ut og få muligheten til å vinne et Thrustmaster T128-racingratt


Loading next content